Bio zelený čaj Kukicha - Japonsko

Kód: 172/50G 172/100 Zvolte variantu
159 Kč 299 Kč od 159 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Náš BIO čaj Kukicha je osobitě vypadající japonský zelený čaj z prefektury Kagošima, který se skládá z čajových lístků smíchaných s mladými stonky čajovníku. Z tohoto důvodu je tento organický sypaný čaj známý také jako "větvičkový čaj". Má mimořádně svěží chuť s mírnou hořkostí.

Nic nepřijde nazmar, protože z ekologicky pěstovaných čajů Gyokuro jsou důkladně odstraněny stonky. Nejenže si vychutnáte sladkou vůni a svěží chuť s osvěžující dochutí, ale budete také pít čaj, který je nejšetrnější k životnímu prostředí.

Přirozeně nízký obsah kofeinu Ideální po jídle a pro pozdní šálek čaje, alkalizující a zklidňující podporu trávení.

Tento zelený čaj se pěstuje na oceňované horské plantáži v Shizuoce, kde jsou ideální klimatické podmínky pro pěstování bio japonského čaje.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Návod k přípravě

Čaj by se měl vařit podle vaší osobní chuti. Rádi vám doporučíme, jak začít, ale neváhejte experimentovat! Při vaření čaje se zaměřte především na množství čaje, teplotu vody a dobu louhování. Zelené  čaje doporučujeme louhovat 2 až 3 minuty ve vodě ohřáté na teplotu ne zcela vroucí, právě když se na dně nádoby začnou tvořit bublinky (přibližně 80 °C). Pro dosažení nejlepší chuti používejte pokud možno čerstvou vodu. Snažte se čaj nelouhovat déle, než je nutné, protože byste z lístků získali nežádoucí hořkost. Pokud chcete silnější nálev, nemusíte čaj louhovat déle, stačí použít více čaje. A nezapomeňte čajové lístky znovu namočit, abyste z nich získali maximum!

 

Právě zelený čaj je známý pro své zdraví prospěšné účinky, které byly potvrzeny rostoucím počtem studií. Studie prokázaly souvislost mezi zeleným čajem a hubnutím a schopnost modulovat energetický metabolismus, napomáhat regulaci tělesného tuku a případně podporovat přednostní úbytek břišního tuku. Výzkumy také ukázaly, že zelený čaj může zvyšovat výkonnost při řešení úkolů krátkodobé paměti.

Je důležité mít na paměti, že mnohé z těchto studií sledují subjekty, které pijí několik šálků zeleného čaje denně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení