BIO zelený čaj Kukicha - Japonsko
Kód: 172/50G 172/100 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Návod k přípravě
Čaj by se měl vařit podle vaší osobní chuti. Rádi vám doporučíme, jak začít, ale neváhejte experimentovat! Při vaření čaje se zaměřte především na množství čaje, teplotu vody a dobu louhování. Zelené čaje doporučujeme louhovat 2 až 3 minuty ve vodě ohřáté na teplotu ne zcela vroucí, právě když se na dně nádoby začnou tvořit bublinky (přibližně 80 °C). Pro dosažení nejlepší chuti používejte pokud možno čerstvou vodu. Snažte se čaj nelouhovat déle, než je nutné, protože byste z lístků získali nežádoucí hořkost. Pokud chcete silnější nálev, nemusíte čaj louhovat déle, stačí použít více čaje. A nezapomeňte čajové lístky znovu namočit, abyste z nich získali maximum!
Právě zelený čaj je známý pro své zdraví prospěšné účinky, které byly potvrzeny rostoucím počtem studií. Studie prokázaly souvislost mezi zeleným čajem a hubnutím a schopnost modulovat energetický metabolismus, napomáhat regulaci tělesného tuku a případně podporovat přednostní úbytek břišního tuku. Výzkumy také ukázaly, že zelený čaj může zvyšovat výkonnost při řešení úkolů krátkodobé paměti.
Je důležité mít na paměti, že mnohé z těchto studií sledují subjekty, které pijí několik šálků zeleného čaje denně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.